Hon vinner jackpot med sin familj!

Vi säger grattis till Evelina Hellström som kammade hem jackpot i vår tävling om att vinna gratis äventyrspass inklusive övernattning för familjen till både Kolmårdens djurpark och Skara Sommarland samt resor med Swebus.

Juryns utlåtande lyder:

”Med sitt inlägg om att resa med barn, har Evelina gett nyttiga tips för den som kanske aldrig gjort det, men är på väg. Det som fångade oss direkt bortsett från de konkreta tipsen, var att hon först och främst tog upp hur viktigt det var att se på resan ur barnens perspektiv. Alltför ofta glömmer vi bort oss i vår vuxenvärld med allt vad det innebär, istället för att försöka se på världen från ett barns ögon. Vi har ju alla varit barn!”

Grattis Evelina!
– Tack, nu är semestern räddad och vi är superglada!

Trodde du att du hade chans att vinna från början?
– I början ledde vi ganska stort röstmässigt och barnen var överlyckliga och såg oss som vinnare, men jag fick förklara att det var en jury som valde ut ett inlägg och att det bara var att hålla tummarna, men nej, jag är en sådan som hellre blir positivt överraskad än besviken, så jag vågade inte riktigt hoppas.

Hur har feedbacken varit från andra föräldrar angående dina tips om att resa med barn?
– Jag har bara fått positiv respons, många som tagit till sig tipsen om de ska resa med barn för första gången.

Har du någonsin upplevt det struligt att resa med barn?
– Nej, faktiskt inte. När mina söner var små bodde vi i Danmark, så då reste jag till Sverige för att hälsa på familjen ganska ofta. Det är klart att de hänt små olyckor då och då, någon som kissat ner sig, eller man glömt något, men det går alltid att lösa.

Hur tror du dina barn kommer reagera när de får veta att de ska få åka till både Skara Sommarland och Kolmården?
– De är hos mormor och ”bedstefar” nu, men ska ringa och berätta sen. De kommer bli överlyckliga. De har suttit och kollat på både Skara Sommarland och Kolmårdens internetsidor och varit helt lyriska, snacka om överraskning att vi faktiskt ska få åka dit på riktigt! Jag fyller 30 nästa vecka så detta var en toppenpresent!

Andraplatsen går till nio andra blogginlägg som lyckats få flest röster med sina tips.
Grattis! Ni får entrébiljett till Skara Sommarland för en person samt resecheckar hos Swebus för 200 SEK, totalt värde 500 SEK:

Hela topplistan samt antal röster de tävlande fått – finns HÄR.

2 thoughts on “Hon vinner jackpot med sin familj!

 1. Evsi juli 16, 2013 / 21:11

  Vi är SÅÅ glada!!! 🙂

 2. Grattis Evelina med familj…
  Tyvärr var vi själva vid Risebo fiskecamp hela dagen igår och idag och kunde inte ta del av resultatet pga bristande teckning där vi var…Hoppas att ingen försökt få tag på oss för en intervju igår då… 😉
  Ha trevliga resor med tip ni själva gett – och glöm inte ett gosedjur vilket Linus ser som en självklarhet……
  Teddy resebjörnens äventyr fortsätter som vanligt – aktuellt nu med Ursula i Uruguay som snart kommer bli offentligt på TeddyOnVacation resebloggen innan han kommer hem till Linus som får åtminstone en reskompis med till Skara sommarland… 😉
  Och vi tackar givetvis för 3:e platsens pris från samtliga röstande på oss, tyvärr inte juryns val…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s