Hennes blogginlägg kammade hem Bodystore produkter för 20 000 kronor!

Nu när sommaren knackat på dörren sätter även nya tävlingar igång på Bloggportalen. Bodystore.com hade precis en tävling om fina priser värda 20 000 kronor. Den gick ut på att blogga om dina skönhetsmåsten för sommaren eller om ditt bästa sommarrecept med produkter från Bodystore.com. Och i dag har en vinnare utsetts! Hon heter Sandra Vikström, är 18 år och bor i Norrland. Hennes blogginlägg lyckades charma juryn på Bodystore.com och motiveringen lyder:

”Sandra har med sitt välskrivna blogginlägg lyckats förmedla ett och annat matnyttigt tips till sina läsare och på ett välstrukturerat sätt listat vad som gör just hennes favoriter till skönhetsmåsten i sommar. Med en medvetenhet om både hälsa, träning och miljö samt en insikt om att skönhet är ett helhetsbegrepp där både in- och utsida spelar roll är hon bodystore.coms vinnare av produktpaketet värt ca. 20 000 kronor!  Ett stort grattis till Sandra!”

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s