Här är årets Almedalsbloggare!

På fredagen korades vinnaren i Årets Almedalsbloggare! Priset delades ut på Almegas bloggsatsning Bloggplats H12 Wisby Strand.

"Jag tycker det var ett sympatiskt drag", sade Victor när han tog emot priset.

”Jag tycker det var ett sympatiskt drag att även inkludera kämpande journalister i det här”, sade Victor när han tog emot sin förstaplats.

Etta – Viktor i Almedalen

Motivering: Till en blogg och en person som förnyar den politiska journalistiken från grunden med humor, insikt och snabbhet. Årets vinnare har en egen stil som följt honom sedan starten i sociala medier och som kommer vara med honom långt efter att hans papperstidning dukat under. För saklig, rolig, innehållsrik, inkluderande och intelligent analys av såväl partier som Almedalsveckan som helhet.

Tvåa – Retorikiska

Motivering: Till en blogg, en person – och numera ett team – som utvecklat ett eget expertområde i Almedalen. För en bevakning som konsekvent överträffar massmedia i djup och kvalitet, och som lämnar efter sig en analys av bestående värde för de som uppskattar Almedalens kärna och livsluft – de politiska talen.

Trea – Inte rasist men… 

Motivering: Till en blogg som med spets och höga ambitioner bevakat ett fenomen som hela Almedalsveckan kämpat med att förhålla sig till. Lyfter fram dumheter och klavertramp i en partisk och journalistisk stil vi gärna ser mer av i framtiden.

Även ett hedersomnämnande gick till Podcasten Maktministeriet

Du kan se hela utdelningen av priserna här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s