Grattis Marielle, vinnare i MQ-tävlingen på Bloggportalen!

Nu är vinnaren utsedd i MQ-tävlingen på Bloggportalen. Och vinnaren är Fashion Focus with Marielle Krus!

Motivering:Marielle Krus vinner tack vare ett tydligt och snyggt presenterat bidrag. Hennes tävlingsoutfit är trendig och smakfull samtidigt som hon har samlat många röster till sitt blogginlägg. Eftersom det är helheten som räknas och inte bara antalet röster, ser vi Marielle som en värdig vinnare av kläder till ett värde av 10.000:- från MQ.”

Grattis Marielle Krus till kläder från MQ till ett värde av 10 000 kr! Dessutom vinner alla de 20 första på topplistan ett presentkort på 300 kr. Topplistan hittar du här. Vinnarna kommer kontaktas inom kort av MQ.

Tack alla duktiga bloggare för att ni deltog!

7 thoughts on “Grattis Marielle, vinnare i MQ-tävlingen på Bloggportalen!

 1. fanny persson mars 25, 2013 / 08:46

  Hej, jag skullevilja veta ifall man får ett mejl eller ifall presentkortet hamnar i brevlådan och när isåfall.

 2. Natalia Jaber mars 28, 2013 / 17:38

  Hej! Jag undrar samma sak som Fanny.. När ska ni kontakta?

 3. Jempa mars 31, 2013 / 18:08

  Jag undrar åxå när presentkortet på 300kr dyker upp? Är ju ändå ett tag sedan tävlingen avslutades nu…..

 4. Fanny april 2, 2013 / 15:37

  Till de som undrar så har jag kontaktat Mq nu och vi kommer att få en rabatt kod som vi kommer att använda på hemsidan och inte ett presentkort som vi använder i butiken. Tycker det är rätt synd att det inte kommer som presentkort då man kommer att behöva betala frakt :/

 5. VAD DÅLIGT! april 2, 2013 / 15:53

  Tack för att du kollade upp det Fanny. Det var uruselt av dem! Väldigt dåligt!!

 6. Michael Pålsson april 3, 2013 / 07:32

  Hej alla! Det är verkligen jättetråkigt att ni inte har hört något, och det ber vi verkligen ursäkt för. Ni kommer att bli kontaktade under denna vecka av MQ som berättar hur det fungerar med presentkort etc. Om ni undrar något annat är ni välkomna att höra av er till mig på michael@twingly.com. MVH / Michael, Twingly

 7. Kosmos april 3, 2013 / 10:30

  Era tävlingar känns struliga. Det förstår man när man läser gymtråden också.
  Jag har tänkt vara med och tävla flera gånger men velat se att det fungerar. Våra bloggar är trots allt en annonsplats och att göra reklam mot strul, är det ingen som vill göra.
  Ni skrev även att tapettävlingen med rebel walls skulle avgöras och vinnaren skulle utses den 1:a april men sedan gick ni in och ändrade i texten? Vem vann den? När ska ni berätta det? Även de deltagarna lär ju känna sig förbannade just nu. Ni driver den här bloggen om hur man bör göra som bloggare men det är ju viktigare att ni sköter er del av konceptet. Det blir nog svårt att få med oss andra om man bara ser strul, ändrade datum och konstiga vinnare som inte ens är en av de tre bästa med flest röster. Jag tror ni måste jobba ihop ett konstant beteende för att fler ska vilja delta. 30 bloggar hade kunnat vinna tapeter utan mer än en röst men folk deltog inte ens. Se över detta och återkom med klockrena regler nästa gång. Snart får ni negativ ryktesspridning och det är ju onte svårare att sprida det än att pinga sådana inlägg eller länka till de olika annonsörerna som motannonserar men att snacka om hur illa det fungerar. Jag tycker just nu bara synd om alla era deltagare utom just de som vinner de stora priserna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s