There’s room for bloggers on Bubbleroom!

Nu kan vi glatt meddela att även Bubbleroom, en av Sveriges populäraste klädbutiker på nätet, börjat med Twingly. Så när du bloggar om deras produkter, syns du på deras produktsida. Vilket gör att du får fler besökare, uppmärksamhet och påverkar massor av personer.  Fantastiskt, eller hur? Här kan du se ett exempel på hur det ser ut.

 

Vi har i och med detta även gjort en liten intervju med Kaja som är projektledare på Bubbleroom, om hur bloggar påverkar dem och hur de jobbar med bloggar. Bra läsning om man är nyfiken på hur de tänker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s