Guide för att länka till Twinglys kunder

Nu finns en guide på Bloggportalen om hur man länkar till Twinglys kunder  – så man får länk tillbaka. Dessutom med en stor lista på alla sajter som använder Twinglys bloggtjänst (inkl Stadium, Lindex, MQ och MÅNGA fler).

Här hittar du guiden inkl. listan.

Dessutom finns en nu en Twinglyruta på Bloggportalen, så att de som länkar till Twinglys kunder dyker upp även där. Just nu syns t.ex. de senaste tre bloggarna som länkat till CDON.com. Rätt snyggt! Att länka till Twinglysajter ger alltså inte bara besökare från deras tillbakalänkar, utan från Bloggportalen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s