Vinn produkter från Gymgrossisten värda 20 000 kr!

Nu är en utmanande tävling på Bloggportalen igång igen! Gymgrossisten vill hjälpa dig att uppfylla ditt nyårslöfte och dina träningsmål för 2013. Du har därför nu chansen att vinna kosttillskott från Gymgrossisten värda 20 000 kr. De 20 bästa bloggarna vinner kosttillskott för ca 600kr och en av dessa 20 blir den lyckliga vinnaren av produkter värda 20.000 kr!

Blir det du? Ta chansen och skicka in ditt bidrag nu!

Så gör du för att delta:

  • Skriv ett blogginlägg om ditt nyårslöfte eller träningsmål för 2013.
  • Länka till minst 1 produkt på Gymgrossisten.com som kan hjälpa dig att uppfylla det och varför – vilket även gör att ditt blogginlägg automatiskt syns på första sidan på Gymgrossisten.com!
  • Registrera din blogg på Bloggportalen.se om du inte redan är med och fyll sedan i dina kontaktuppgifter här (bloggnamn, blogg url, e-mail, namn och adress) med en länk till ditt blogginlägg.
  • Efter att en röstningskod mailats till dig, lägg in den på ditt inlägg och börja samla röster – sprid till vänner och bekanta så kan dom hjälpa till att rösta på dig.
  • Av de 20 blogginlägg som har fått flest röster kommer Gymgrossisten välja en vinnare som har angivit det bästa nyårslöftet eller träningsmålet. De resterande 19 vinner kosttillskott till ett värde av ca 600kr.

Lycka till, med både träningsmål och tävlingen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s