Bloggarnas bästa tips inför Almedalen


Årets Almedalsbloggare 2011. Fotocred: Tobias Björkgren

Vill du bli Årets Almedalsbloggare 2012? Såklart du vill! Karin Bäcklund, som också hon är med i juryn för Årets Almedalsbloggare, har intervjuat bloggaren Tokmoderaten som fick ett fint andrapris förra året. Med almedalstips, bloggtips och med lite inblick i vilka han tror kommer vinna i år. Läs intervjun här!

Dessutom har Lena Lid Falkman, förra årets vinnare, skrivit sina bästa almedalstips hos Makthavare.se – ”Bloggrecept för Almedalen”. Måsteläsning för alla er som ska till Visby om ca 1,5 vecka!


TEDxAlmedalen

Vi på Twingly finns såklart på plats, både för att dela ut priset, men även för att arrangera TEDxAlmedalen (anmälan öppnar på måndag!). Dessutom syns vi på lite olika ställen under veckan: hos EastSweden’s Innovationsbar (vi är ett Linköpingsföretag, så det passar ju fint), i en paneldebatt om it-talang som anordnas av våra vänner på Skill och i en debatt om utvecklingen i den politiska bloggosfären som vi själva är med och anordnar.

Dessutom har vi vår fina Twinglybåt i hamnen hela veckan, så vill ni träffa oss är det ett hett tips! Vi älskar spontana meetups. Och bloggare. Klistermärken utlovas!

Här finns lite bilder från förra årets Almedalsvecka. Visst ser det härligt ut? Ses i Visby!

2 thoughts on “Bloggarnas bästa tips inför Almedalen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s