18 thoughts on “Hurra! ÄNNU fler vinnare i Bloggbussen

 1. Maria maj 29, 2012 / 09:43

  Grattis till Er alla:)

 2. Shithappens maj 29, 2012 / 10:59

  Att ni bara går på det här med regler och topp 6 med röster går vidare resten efter motiveringen. Nr 10 var tydligen den enda i topp som måste ha haft en riktig skit motivering för annars är det de 13 med flest röster som kom med på listan, så resten av er känn er lurade. Särskilt med tanke på att många av er har fixat underbart gratis reklam för dessa företag genom att länka till tävlingen från er sida………………

  • Ella maj 30, 2012 / 10:07

   Åh vad underbart det är med bittra och avundsjuka människor 😛

   Stort grattis till er alla som blivit finalister! Ha en underbar resa!

   • lillaskutt juni 1, 2012 / 18:11

    Tror inte det har något med avundsjuka att göra, utan mer med hur tävlingsreglerna var formulerade. Är det de bloggare som har fått flest röster som är de som får följa med skall det bara stå det i tävlingsreglerna och inte att de även tittar på deltagarnas motiviering. Det skapar falska förhoppningar hos dem som kanske inte hamnade i topp. Annars tycker jag det är väldigt roligt för dem som kom med. Tycker däremot att dem bakom tävlingen verkar aningen oorganiserade och röriga, vilket fört med sig en väldigt negativ stämning på den här tävlingen vilket även det speglar av sig på företagen som sponsrar. Man undrar hur de kan låta sina namn förknippas med något som har urartat i något så väldigt tråkigt

   • Anne juni 10, 2012 / 18:51

    JAG VANN EN PLATS TILL MIG OCH SONEN PÅ MIN MOTIVERING! Kom på 25:e plats i omröstningen! Tjoho! 🙂

   • Emma-Lou juni 11, 2012 / 22:09

    Häääärligt!

 3. Emma maj 29, 2012 / 11:35

  Tack så mycket! Så otroligt roligt!

 4. mariette maj 29, 2012 / 14:52

  Grattis till er alla. Ni kommer få en härlig resa. Kram

 5. Emma-Lou maj 29, 2012 / 15:28

  Grattis till alla vinnare, hoppas att ni får en skoj resa!

 6. Helen.HUSnrNIO maj 30, 2012 / 07:28

  Hemma hos oss råder glädjeyra just nu 🙂
  Tack så mycket!

  Helen.HUSnrNIO

 7. Emot mobbing maj 30, 2012 / 10:50

  Ni bör nog kolla igenom samtliga bloggar som vunnit denna resa, för ca hälften av dem har skrivit så mycket skit om er på Bloggportalen och även om några mammor. Det är ungefär 20 mammor som gaddat ihop sig och mobbar andra deltagande. Egentligen borde ni blåsa av hela resan. Ni vet ju själva vilka som har mailbombatsönder er….

  • Lisa maj 30, 2012 / 11:27

   Men nu får det väll ändå räcka med denna bitterhet & allt skitsnack!
   GRATTIS till alla som tagit sig till final! Jag antar att det inte hade kunnat ta sig till final utan sina läsare…så jag förstår inte problemen. Fusk hit & mobbning dit, den som gjort några sådana misstag får väll stå för dem också. Alla är vuxna människor, eller? Detta är faktiskt en resa för barnen, tänk på dem & sluta klaga 🙂
   Ännu en gång så GRATTIS till ALLA som tagit sig till final!

   • Anne juni 10, 2012 / 18:52

    Trodde den här resan skulle handa om BARNSLIGT SKOJ för barnen – inte barnsligt beteende av vuxna?

 8. loppan maj 30, 2012 / 12:18

  blåsa av hela resan???? o göra en massa oskyldiga ungar (och mammor) besvikna? För att några hetsar opp sig o okej, kanske spårar ur lite? Har inte följt me den här striden dess mer, ja vet faktiskt inte vem som fuskat om nån fuskat o hur allt ligger till, jag bara tycker d e så jävla tråkigt när d ska måsta bli så här.

 9. Emma-Lou maj 30, 2012 / 14:10

  ”Fusk hit & _mobbning dit_” – driver du, Lisa? Kolla i det näst senaste blogginlägget härinne (där emis var en av vinnarna) där det pågår värsta häxjakten mot en oskyldig mamma?! Du tillåter mobbning, sålänge man ”förtjänar det” med andra ord. Den mamman har inte gjort ett skvatt fel, men får så mycket skit av andra bittra mammor. Jag var en av de ssom inte vann, men inte fan kastar jag sten efter den mamman för det?

 10. Evelina & Lucas juni 1, 2012 / 08:29

  Jag tycker jag har kollat igenom de flesta bloggarna som är med,
  Och inte hittat en enda som skriver nåt dumt om varken bloggbussen eller de andra deltagarna? Har jag missat nåt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s