Grattis! Fler finalister till Bloggbussen 2012

randers

Vi tycker om att göra det lite spännande. Så, vi släpper några finalister i taget. I fredags bloggade vi om fyra stycken Bloggbussentävlande som får åka med på Bloggbussen 2012. Och idag, fyra till!

Grattis! Ni får också följa med på Bloggbussen 2012:

Stena Line kommer kontakta er med mer information inom kort. Imorgon presenterar vi fler vinnare.

Spännande, eller hur? 🙂

49 thoughts on “Grattis! Fler finalister till Bloggbussen 2012

 1. loppan maj 28, 2012 / 09:32

  VI E MEEEEEEE, VI E MEEEEEE, VI E MEEEEEEEEEE!!!! Ja kan int tro d här, våga int ens scrolla ner först, tack tack TACK!!!!!!!

  • Anton Johansson maj 28, 2012 / 13:32

   Grattis! 🙂

  • Anton Johansson maj 28, 2012 / 12:58

   Reglerna för Bloggbuss-tävlingen är tydliga och gäller. Enligt de uppgifter som vi har fått av deltagarna i tävlingen så uppfyller deras barn ålderskriteriet. Vi begär in personuppgifter för alla barn som ska följa med på resan. Visar det sig att de tidigare lämnade uppgifterna inte stämmer och de tävlande därmed inte uppfyller kriterierna så är de inte längre med i tävlingen.

   • Anton Johansson maj 28, 2012 / 13:16

    Nej, det var precis det vi förklarade. Om barnet skulle visa sig ha fel ålder så får de inte följa med. Sådana är reglerna. Vi kommer dubbelkolla.

    Mvh Anton

 2. Carolina maj 28, 2012 / 11:07

  Va fasen?! Om man hade barn födda 07 så skulle man ju inte få ha chansen att komma med, detta stårt klart och tydligt i ett mail som vi fick ut från en utav Stena Lines representanter. Jag vet att iallafall en utav vinnarna som presenterades här HAR ett barn född 2007 – riktigt jäkla dåligt när vi är flera som hoppade av tävlingen då vi hade för unga barn…

  • Anton Johansson maj 28, 2012 / 12:59

   Reglerna för Bloggbuss-tävlingen är tydliga och gäller. Enligt de uppgifter som vi har fått av deltagarna i tävlingen så uppfyller deras barn ålderskriteriet. Vi begär in personuppgifter för alla barn som ska följa med på resan. Visar det sig att de tidigare lämnade uppgifterna inte stämmer och de tävlande därmed inte uppfyller kriterierna så är de inte längre med i tävlingen.

   Mvh Anton,
   Bloggportalen

   • Angelica - En Bebislängtan ♥ maj 28, 2012 / 20:16

    Men gud, hur kan du ens skriva samma sak på varenda kommentar och inte stå för nåt då ni gjort fel? och sen säga att du/ni anmält en bloggare som du/ni inte ens har gjort? försöker du skrämma henne eller? Skärp dig/er

 3. Amanda maj 28, 2012 / 11:19

  Måste också instämma i att det är riktigt dåligt att inte samma regler gäller för alla. Riktigt tråkigt att det blev såhär. :/

  • Anton Johansson maj 28, 2012 / 12:59

   Hej, reglerna för Bloggbuss-tävlingen är tydliga och gäller. Enligt de uppgifter som vi har fått av deltagarna i tävlingen så uppfyller deras barn ålderskriteriet. Vi begär in personuppgifter för alla barn som ska följa med på resan. Visar det sig att de tidigare lämnade uppgifterna inte stämmer och de tävlande därmed inte uppfyller kriterierna så är de inte längre med i tävlingen.

   Mvh Anton,
   Bloggportalen

 4. Men va?! Hur kan man vinna när man har ett barn som är under 6 år ?! Riktigt orättvist … vet att många klev ur tävlingen pga att deras barn var för liten. Tråkigt, tråkigt …

  • Anton Johansson maj 28, 2012 / 13:00

   Reglerna för Bloggbuss-tävlingen är tydliga och gäller. Enligt de uppgifter som vi har fått av deltagarna i tävlingen så uppfyller deras barn ålderskriteriet. Vi begär in personuppgifter för alla barn som ska följa med på resan. Visar det sig att de tidigare lämnade uppgifterna inte stämmer och de tävlande därmed inte uppfyller kriterierna så är de inte längre med i tävlingen.

   Mvh Anton,
   Ansvarig, Bloggportalen

 5. Sanna maj 28, 2012 / 11:49

  Riktigt dåligt gjort utav er! Hur kan man komma med när man har barn under 6 år? Ni skrev klart och tydligt i mejlet ni skickade ut där ni förtydligande reglerna varav jag och flera andra hoppade av på grund utav att våra barn var för små.

  • Anton Johansson maj 28, 2012 / 13:00

   Reglerna för Bloggbuss-tävlingen är tydliga och gäller. Enligt de uppgifter som vi har fått av deltagarna i tävlingen så uppfyller deras barn ålderskriteriet. Vi begär in personuppgifter för alla barn som ska följa med på resan. Visar det sig att de tidigare lämnade uppgifterna inte stämmer och de tävlande därmed inte uppfyller kriterierna så är de inte längre med i tävlingen.

   Mvh Anton,
   Marknadschef, Twingly

   • AK maj 29, 2012 / 08:36

    Oj, vad många olika fina titlar Anton har- eller finns det mer än en Anton som skriver exakt samma svar 😀

 6. loppan maj 28, 2012 / 11:51

  Nu fattar ja ju ingenting som vanligt. Hur kan dom göra så, o vem har barn under 6?

  • Anton Johansson maj 28, 2012 / 13:00

   Reglerna för Bloggbuss-tävlingen är tydliga och gäller. Enligt de uppgifter som vi har fått av deltagarna i tävlingen så uppfyller deras barn ålderskriteriet. Vi begär in personuppgifter för alla barn som ska följa med på resan. Visar det sig att de tidigare lämnade uppgifterna inte stämmer och de tävlande därmed inte uppfyller kriterierna så är de inte längre med i tävlingen.

   Mvh Anton Johansson

 7. Sandra maj 28, 2012 / 12:23

  Vad är det som händer?? Är det vinnare som inte uppfyller kriterierna?? Jag själv skulle aldrig ställt upp i tävlingen om inte min flicka hade rätt ålder!! Hoppas fortfarande på att få åka med!!

  • Anton Johansson maj 28, 2012 / 13:08

   Hallå! Reglerna för Bloggbuss-tävlingen är tydliga och gäller. Enligt de uppgifter som vi har fått av deltagarna i tävlingen så uppfyller deras barn ålderskriteriet. Vi begär in personuppgifter för alla barn som ska följa med på resan. Visar det sig att de tidigare lämnade uppgifterna inte stämmer och de tävlande därmed inte uppfyller kriterierna så är de inte längre med i tävlingen.

 8. Ja, nu blev man ju minst sagt besviken 😦
  Det var ju sagt 6 års åldergräns..
  Håller fortfarande tummarna för att vi får åka med, min dotter ÄR 6 år iaf..

  • Anton Johansson maj 28, 2012 / 13:09

   Reglerna för Bloggbuss-tävlingen är tydliga och gäller. Enligt de uppgifter som vi har fått av deltagarna i tävlingen så uppfyller deras barn ålderskriteriet. Vi begär in personuppgifter för alla barn som ska följa med på resan. Visar det sig att de tidigare lämnade uppgifterna inte stämmer och de tävlande därmed inte uppfyller kriterierna så är de inte längre med i tävlingen.

   Mvh Anton J

 9. Alfva maj 28, 2012 / 12:51

  Men skojar ni? Tävlingsreglerna är ju uttryckta att det gäller för föräldrar med barn mellan 6-12 år – då är det väl knappast okej att fuska med det? Hoppas verkligen ni tar tag i det här, för rätt ska vara rätt. Alla ställer upp på samma villkor.

  • Anton Johansson maj 28, 2012 / 13:09

   Reglerna för Bloggbuss-tävlingen är tydliga och gäller. Enligt de uppgifter som vi har fått av deltagarna i tävlingen så uppfyller deras barn ålderskriteriet. Vi begär in personuppgifter för alla barn som ska följa med på resan. Visar det sig att de tidigare lämnade uppgifterna inte stämmer och de tävlande därmed inte uppfyller kriterierna så är de inte längre med i tävlingen.

   Mvh Anton,
   Twingly

 10. Heidi maj 28, 2012 / 13:09

  Kan ni inte komma med ett personligt svar ist för att svara samma autosvar till alla. Tycker det är skit att era regler inte gäller ALLA! Kollar ni inte ålder på barnen INNAN ni annonserar ut att de kommit med??
  Dålig stil!

  • Anton Johansson maj 28, 2012 / 13:14

   Hej, självklart gäller samma regler för alla. Vi har uttryckligen frågat den tävlingsdeltagaren som frågan gäller och fått svar om åldern – som var inom tävlingensreglerna. Om denna inte sedan inte stämmer när vi tar in personuppgifterna, kommer vi agera.

   Som sagt, reglerna gäller alla. Vi är hemskt ledsna för förvirringen, men då de uppgifter vi fått är enligt reglerna har vi ej haft någon anledning att tro något annat. När vi kommer begära in personnummer kommer eventuella missöden att klaras upp.

   Som sagt, vi är ledsna för att det har blivit förvirrat men ni kan vara förvissade om att reglerna gäller alla – och att vi kommer dubbelkolla för att det ska vara rättvist.

   Mvh Anton

 11. Pappalivet.com maj 28, 2012 / 13:35

  Det här är pinsamt. Redan innan hon deltog i tävlingen kontaktade hon er och frågade hurvida det var okej för henne att delta. För ett par dagar sen hade ni kontakt igen och även gav ni ett okej. Varför delta i den här smutskastningen?
  Ni har krav på intyg från skatteverket och även detta är ordnat. Gör er själva en tjänst och stoppa smutskastningen från dessa bittra mammor som inte kom med, även ni faller under lagens ramar.

  • Anton Johansson maj 28, 2012 / 13:38

   Hej, vi kommenterar bara så alla förstår att det kommer vara rättvist. Man får bara följa med om det är rätt ålder och man följt tävlingsreglerna.

   Vi har dock ingen anledning att tro något annat än att det är korrekt, men för att alla ska vara trygga med att tävlingen har gått rätt till kommer vi såklart dubbelkolla.

   Mvh Anton

  • Hanna - mamma till ღNeoღ maj 28, 2012 / 19:03

   Bittra mammor? Det är ju inte Camilla vi är arg på utan arrangörerna!! Vi är flera st som har mailat och frågat om åldern och tydligen har alla utom hon fått till svar att det är 6 – 12 år som gäller och inget annat.

  • AK maj 29, 2012 / 08:39

   Men är ett intyg fr Skatteverket inskickat där det står att barnet är född -07 eller är barnet äldre eller har hon fuskat med intyget? Det syns ju klart och tydligt på bloggen att ungen är född 07…

 12. Linda maj 28, 2012 / 15:43

  Väldigt trevligt att se att ni vänder kappan efter vinden här. Regler är tydligen inte till för att följas?

  Ungen är knappt fem år när hon åker, och enligt regelboken så ska man vara minst (lägg märke till ordet MINST) sex år. Vart har det blivit okej att låta henne följa med ändå? Tänk på alla andra mammor som även de har barn som inte är sex år ännu, som också hade kunnat söka om de visste att ni tänkte tänja på reglerna och förbise vissa av dessa regler?

  Jag är 20 och jag har själv inga barn, men jag reagerade ändå starkt när jag såg hur orättvist detta hanterats.

  Jag har redan sett autosvaret x antal gånger så det klarar jag mig bra utan, jag ville bara påpeka hur fel det här är.

  • Fnulan maj 28, 2012 / 18:20

   Inlägget borttaget…

   • Carolina maj 28, 2012 / 19:03

    Såklart det blir…

   • Petra maj 28, 2012 / 19:56

    Jag har printscreenat det.

   • Emma-Lou maj 29, 2012 / 13:21

    Rena rama häxjakten ni allihopa styr upp – skäms på er!

 13. Alfva maj 28, 2012 / 16:08

  Jag förstår om ni vill lita på era deltagare och allt sånt. Men ärligt. Det är ju bara att googla så kommer ju bevisen upp – oavsett vad familjen säger. Eller så ringer man till Skatteverket. För det här börjar ju bara bli en ful liten cirkel. Och skulle det vara så att familjen fakitskt har fått OK från er trots att hon bara fyller FEM år så är det ju ännu mer skandal.

  • Ella maj 30, 2012 / 10:03

   Men ofta att man pallar köra ett detektivarbete på ALLA som anmält sig till tävlingen? Och alla ni mammor här som går lösa på både varandra och andra, skämmes! Förstår ju givetvis att det är ett superduperpris som man själv inte skulle tacka nej till – OCH nej, det inte ska vara orättvist, alla som anmält sig ska behandlas lika. Men när arrangörerna om och om igen förklarar detta (trots att det är i princip samma svar) så får väl alla ACCEPTERA svaret. Följer man inte reglerna kommer man inte få följa med. Punkt slut, over and out! Så ingen fara på taket, ni behöver inte vara bittra på någon. Have a little faith, släpp det hela och fokusera på något roligt, som våra barn exempelvis 🙂 Jag väljer att tro att detta är ett missförstånd och att ingen har haft för avsikt att tänja på reglerna.

 14. Hanna - mamma till ღNeoღ maj 28, 2012 / 19:19

  såvida Camilla inte har ljugit om sin dotters ålder, så tycker jag inte vi ska ”smutskasta” henne! det verkar vara arrangörerna det är fel på här… eller??

 15. Maria maj 28, 2012 / 19:24

  Finns ingen anledning att smutskasta någon, men jag kan förstå besvikelsen hos andra som har barn under 6 år att de självklart reagerar.
  Lite konstigt att en person fått OK med barn under 6 år & alla andra ett nej….

 16. Alfva maj 28, 2012 / 19:54

  Om nu arrangörerna är medvetna om att barnet i fråga är under 6 år och ändå har valt att låta henne medverka i tävlingen så måste de ju kunna stå för det. Varför börja kräva ut intyg och hävda att ingen under 6 år i så fall får åka? Har ni gjort ett misstag – stå för det så att irritationen inte bara slängs åt ett håll, för det är knappast rättvist.

 17. Anton Johansson maj 28, 2012 / 20:28

  Nu får ni lugna ned er här lite. Vi har varit tydliga med att tävlingsreglerna gäller alla. Om någon sedan ljugit om ålder eller på annat sätt inte varit ärliga i vad de angett till oss, så kommer det komma fram.

  Vi har ej ok:at något annat, för någon. Tävlingsreglerna gäller alla.

  Vi är ledsna för att vi ej varit tillräckligt tydliga, men vore tacksam för om ni kan lita på att vi endast kommer ta med deltagare på resan som stämmer in på tävlingskriterierna.

 18. En Pajas Ifrån Hofors maj 28, 2012 / 22:23

  Åhhh jag/vi kan inte åka med. Jätteglad att jag vann en plats till mig och Kitty iallafall, ledsen om jag förstörde för någon annan. Är säkerligen någon av de andra tävlande som behöver den här resan mer än oss. Busa på och ha det så skoj utan oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s