”Hur gör du för att få dina blogginlägg att synas på bokus?”

I förra veckan publicerade bloggen Boktjuven ett inlägg som hette ”Boktjuven hjärtar twingly”, efter att bloggaren fått en kommentar som löd ”Hur gör du för att få dina blogginlägg att synas på bokus?”. En bra och relevant fråga! Och jag måste såklart medge att jag tyckte om Boktjuvens svar:

Jo, det skall jag tala om. Man använder twingly. Och jag gillar verkligen twingly! För att få mina inlägg att synas på Bokus gör jag samma som att få inläggen att synas på Adlibris, Ginza, DN, svd, GP med flera.  Fullständig lista här. Dvs om jag länkar till något på någon av dessa siter så kommer en länk till mitt inlägg om jag ”pingar” twingly. Jaha, undrar kanske du, hur gör man det då?

Så hur gör man då för att få sina blogginlägg att synas på Bokus, Adlibris och andra (bok)sajter? Gå till Boktjuven och lär dig! 

P.S. Twingly hjärtar Boktjuven tillbaka. D.S.

One thought on “”Hur gör du för att få dina blogginlägg att synas på bokus?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s