Länge leve Bloggvärldsbloggen!

Äntligen är Bloggvärldsbloggen igång igen! Länge leve bloggen 🙂

Nu när vi på Twingly tog över Bloggportalen tyckte vi att det även var dags att Bloggvärldsbloggen fick komma till liv igen. Sigge Eklund, Lotta Holmström och inte minst Sofia Mirjamsdotter bloggade så himla bra på Bloggvärldsbloggen tidigare och vi har saknat en riktigt bra blogg om bloggande på svenska sedan de slutade. Vi ska göra vårt bästa för att göra Bloggvärldsbloggen till den ultimata metabloggen om bloggande.

Jag som kommer skriva oftast heter Anton och har jobbat på Twingly sedan 2006. Från början blev jag faktiskt anställd som just bloggare (de senaste åren har jag mest jobbat med affärsutveckling), så nu är cirkeln äntligen sluten!

Har du tips på vad jag borde skriva om? Vem jag borde intervjua? Vilket blogginlägg som är det mest intressanta just nu? Hör gärna av dig! Jag nås på anton@twingly.com eller så kan man Twittra till mig.

Vi kommer fortsätta skriva på vår engelska Twinglyblogg också, liksom på vår Twitter. Där kommer det dock mest handla om Twingly, medan Bloggvärldsbloggen kommer skriva om bloggar i lite bredare bemärkelse.

P.S. Du har väl inte missat att Bloggportalen fått en uppfräschad design? D.S.

4 thoughts on “Länge leve Bloggvärldsbloggen!

  1. Lotta Holmström februari 7, 2012 / 19:27

    Å vad roligt! Heja Superanton!

  2. Anton Johansson februari 8, 2012 / 15:09

    Stort tack för all pepp! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s