2012 års mest besökta bloggar

Vilka var Sveriges största bloggar 2012? Dessa 10 fantastiska bloggar! Grattis till er! Siffrorna är från Bloggportalen och är antalet besök 1 januari till 17 december, där vi mäter ett besök per unikt IP och timme.

1. Kenza
2. Kissie
3. Blondinbella
4. Paow
5. Tyra Sjöstedt
6. Desiree Nilsson
7. Feber.se
8. Foki
9. Magdalena Graaf Blogg
10. Angelica Blick 

Publicerat i Bloggosfären, Bloggportalen, Statistik. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Lämna Trackback.

5 Responses to 2012 års mest besökta bloggar

 1. MOnica GH säger:

  Hur mäter man besökare 1 jan – 17 dec 2012? Enl min statestik har jag haft 12 857 besökare. VAd innebär det i bloggtoppen?

 2. Carla G säger:

  Damp add i backen av all konkurrens blir man först men sedan så inser jag att nu är det bara att ta nya tag och köra på med insidan i stället om man inte har något annat.

  En rimlig fråga man kan ställa sig är om inte detta visar att männen är offer för den kvinnliga dominansen och att det är ytterligare ett i raden av genus-tekniska orättvisor, eller? Ska vi kräva stödläsning av gossebloggar i jämlikhetens namn.. ;)

  Grattis!

 3. Sorglig statistik egentligen. De mest besökta bloggarna är bara ute efter att lura in unga, osäkra tjejer i shoppinghysterin. Ofta får föräldrarna betala.

 4. ann säger:

  1. Kenza
  2. Kissie
  3. Blondinbella
  Man må bare tage sig til hovedet…. intetsigende

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Bloggvärldsbloggen är en blogg om bloggar, bloggande, bloggosfären, Bloggportalen och Twingly. Här skriver vi själva men även en del gästbloggare kan dyka upp. Vi tar gärna emot tips på spännande bloggrelaterade ämnen. Maila oss på e-post eller Twitter.


 • Twingly Blog Search link:blogg.bloggportalen.se -site:blogg.bloggportalen.se sort:published sort:published Reaktioner från bloggosfären

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.