Väskälskare! Nu kan du blogga om Väskan.com

Väskan.com är en ehandelssajt för väskor, av familjeföretaget AB Väskan (grundat 1939!). Idag kan vi stolt berätta att de börjat jobba med Twingly, så du som bloggar om väskor kan länka till deras sajt och få en länk tillbaka.

Såhär gör du:

 1. Skriv ett blogginlägg om väskor, eller något som relaterar till väskor.
 2. Länka till väskan.com från blogginlägget.
 3. Pinga Twingly.
 4. Voilá! Din länk syns nu på väskan.com, titta t.ex. en bit ned på förstasidan.

Lycka till!

Publicerat i Twinglylänka och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Lämna Trackback.

3 Responses to Väskälskare! Nu kan du blogga om Väskan.com

 1. wilma säger:

  Ursäkta men detta har inget och göra med väskor men jag undrar om man har gjort flera sidor på en blogg hur får man ett inlägg att ”lägga sig där”? på en sida??? :O ny på detta!

 2. Hej

  Precis vad jag gjort, återstå att se om det funkar. Gjorde en recension på senaste köpet på min blogg på en kabinväska. Nöjd ägare och bra service och kvalitet.

  http://resamedstil.wordpress.com/

  Välkomna dit.//Robert

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Bloggvärldsbloggen är en blogg om bloggar, bloggande, bloggosfären, Bloggportalen och Twingly. Här skriver vi själva men även en del gästbloggare kan dyka upp. Vi tar gärna emot tips på spännande bloggrelaterade ämnen. Maila oss på e-post eller Twitter.


 • Twingly Blog Search link:blogg.bloggportalen.se -site:blogg.bloggportalen.se sort:published sort:published Reaktioner från bloggosfären

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.